Maak nu nog gebruik van uw vergoeding

Het jaar is bijna ten einde, dat betekent dat je nu nog gebruik kunt maken van de vergoeding voor podologie van je zorgverzekeraar dit jaar. Loop dus niet langer door met je klachten en maak dit jaar nog een afspraak met Wijnia Podologie in Leiden, of bij De Hardloopwinkel in Noordwijkerhout of Den Haag. Op deze 2 locatie kun je ook terecht voor advies voor hardloop- en wandelschoenen.

Hielspoor of peesplaatontsteking?

Één van de meest voorkomende voetklachten bij hardlopers en wandelaars is peesplaatontsteking (fasciitis plantaris). In de volksmond ook vaak hielspoor genoemd.

Aan de onderkant van de voet loopt een peesplaat (fascia plantaris), deze loopt van de voorzijde van het hielbeen tot aan de bal van de voet. De peesplaat zorgt voor stabiliteit bij het staan en in de afzetfase.

Lees meer “Hielspoor of peesplaatontsteking?”

Nieuwe locatie!

Vanaf vrijdag 4 november is onze 3e locatie een feit! Je kunt ons dan 2 keer per maand vinden bij De Hardloopwinkel in Den Haag. De eerste vrijdag van de maand is gereserveerd voor een GRATIS inloopspreekuur van 10:00 tot 13:00. Tijdens dit spreekuur kun je terecht met al je vragen over je spotblessures, maar ook alle voetgerelateerde klachten. Hiervoor kun je een afspraak maken door contact op te nemen met de Hardloopwinkel Den Haag (denhaag@dehardloopwinkel.nl ) of rechtstreeks met Wijnia Podologie (info@wijniapodologie.nl).

Lees meer “Nieuwe locatie!”